banner_2011_2

Byåsen Frivillighetssentral |SHELTER (ungdomsklubb) Kontakt info | Søk etter menighet | Kontakt oss| English |

Velkommen til Byåsen kirke!
Vi håper nettstedet gir deg et lite innblikk i menighetens arbeid. Bare ta kontakt hvis dere lurer på noe!

Gavekonto
Støtt arbeidet i Byåsen!
Gaver kan sendes til kontonr. 8601.43.54354.
Takk for deres gave!

Høyt under taket i Byåsen kirkeGrete Storbæk Eriksen
19.03.2012
Onsdag 21. mars kl. 18.00 er det kulturkveld i Byåsen kirke i forbindelse med Tor Singsaas sin bispevisitas. Her deltar Byåsen skolemusikkorps sammen med biskop Tor, koret Rolling Tones og sangeren Grete Storbæk Eriksen og band med Jon Pål Inderberg, Erlend Smalås og Trond Hustad.

Vi gleder oss til å ta imot Biskop Tor Singsaas i Byåsen menighet. Visitasen har et bredt program, og følgende arrangement er åpne for alle som har lyst til å delta:

Tirsdag 20. mars kl. 08.00: Hverdagmesse i Byåsen kirke - en kort nattverdgudstjeneste

Tirsdag 20. mars kl. 11.30: Sølvsuper hyggestund på Munkvoll

Tirsdag 20. mars kl. 18.00: Ungdomsgudstjeneste i Byåsen kirke med Candeo gospel, Ungdomsrådet og biskopen

Onsdag 21. mars kl. 18.00: "Høyt under taket" - kulturkveld i Byåsen kirke med Byåsen skolemusikkorps, Biskop Tor Singsaas, Rolling Tones og Grete Storbæk Eriksen med bandet Jon Pål Inderberg, Erlend Smalås og Trond Hustad. Billetter.

Onsdag 21. mars kl. 20.00: Fastegudstjeneste i Havstein kirke ved Kirsten Almås, kantor Ingrid Smalås og Lars Hilde, klarinett.

Torsdag 22. mars inviteres frivillige medarbeidere til medarbeiderfest. Påmelding.

Søndag 25. mars kl. 11.00: Visitasgudstjneste i Byåsen kirke som familiemesse med Trondheim familiekor, Hege Aalberg Merakerås, biskop Tor Singsaas og presten i Byåsen. Kirkekaffe.

Velkommen!

Steinar Leirvik

Kommentar:
Navn:
E-post:
Kommentar:

Skriv inn teksten til venstre i feltet til høyre for denne.
Dette er nødvendig for å unngå at automatiserte systemer skal kunne skrive kommentarer
Captcha image

Obligatorisk felt

Bestilling av dåp